LOGBUA - house on the sea
logbua House on the sea

Julebord

JULEBORD MED SJØUTSIKT

 
Untitled-1.jpg

La oss stå for julebordet i år! Unn deg og dine kolleger, venner eller famile en unik opplevelse du sent vil glemme på magiske LOGBUA i Åna-Sira , huset som flyter på havet. Se for deg å komme til dekket bord med pinnekjøtt, levende lys og god vin.

Store vinduer ut mot havgapet avslører skmuringens time hvor månen lyser opp sjøen. Det blåser ute og varmen og knitringen fra peisen skaper en lun og god atmosfære. Alt er lagt til rette for en hyggelig kveld, alt du trenger å gjøre er å sette deg til bords og ta del i den gode samtalen.

Vår lidenskap er å legge til rette for gode opplevelser, som blir til gode minner!

Weekend julebordet serveres fra november til desember, for grupper med opptil 12 personer.

Fredag: ankomst på ønsket tidspunkt. Som en velkomst blir det en lett servering av lokal sjømat.

Lørdag: lydterapi og tur til Brufjellhålene og Sandvika. Kvelden avsluttes med julemiddag.

Søndag: avreise på ønsket tidspunkt.

Meny:

Forrett: ost og skinkebord.

Hovedrett: pinnekjøtt med tilbehør.

Dessert: eplekake med vaniljeis og sjokoladedekorasjon. Kaffi og te.

Tilhørende vinpakke.

Pris per person er 2950 kr, og inkluderer opphold, lett servering av sjømat ved ankomst fredag, 1 time med lydterapi, tur til Burfjellhålene og julemiddag med vinpakke på lørdag.

Bestilling/info: post@logbua.com Tel: 47 61 76 71

Arrangører: Per Arne Log og Tove Moss

kvadrat.jpg

Utsikten fra middagsbordet

 
15.jpg

Det blåser ute og varmen og knitringen fra peisen skaper en lun og god atmosfære.

DSCF5340.JPG

Huset på sjøen

 
190319-Ana-Sira-4659.jpg

Lørdag formiddag vil det bli lydterapi med krystallboller på Logbua.

LYDTERAPI

Tove er utdannet sosionom og sertifisert lydterapeut med spesialisering i krystallboller. Hun har lang erfaring med gruppetimer, 1 – 1 behandlinger, konserter og workshops i inn,- og utland.

Vibrasjonell terapi er en urgammel behandlingsmetode som har blitt brukt av urbefolkninger verden over i tusenvis av år, og som nå blir mer og mer praktisert i den vestlige delen av verden.

Lydterapi en en avslappende behandlingsform hvor man sitter eller ligger på matter og hører på beroligende toner fra krystallboller. Ved spilling på krystallbollene sender de ut vibrasjoner på en frekvens som påvirker energien i kroppen, som en form for indre massage. Behandlingen hjelper med å korrigere ubalanser i energisystemet for å gjenopprette balanse og harmoni. Slik trigges kroppens naturlige healingmekanisme til å bekjempe smerte, stress, nedstemthet, sykdom o.l. Dette er først og fremst en behagelig opplevelse som gjør at kroppen og sinnet slapper av. Man kan oppnå en tilstand av dyp avslapning, indre ro og en bevissthetstilstand som ligner på dyp meditasjon. Forskning viser til mange dokumenterte helseeffekter.

DSCF6944.JPG

Lydperformance i en fjellkirke fra 1200 - tallet i Toscana. Tove og Per Arne vil fortelle om sine unike events de organiserer i Toscana for nordmenn.

For meg handler det om å skape rom for opplevelser som appellerer til og resonnerer med noe dypt inni oss. Aspekter ved og sider av å være menneske som det ikke i høy nok grad legges til rette for å utforske, i en hektisk hverdag preget av rutiner og prestasjoner. Det å være menneske har mange dimensjoner, og ved å skape atmosfærer som nærer tilstedeværelse og indre ro, gir det rom for å oppleve nye eller gjenoppdage gjenglemte sider ved seg selv sider som beriker livet på mange plan.


SMYKKEKUNST

Å skape er for meg en lang prosess som handler om å studere, utforske og bearbeide sanseinntrykk, følelser, tanker og ideer. Jeg liker konseptuelle smykker, fordi det handler om mer enn øyet ser. Det handler om å fortelle en historie som formidles gjennom smykket som uttrykksform og kommunikasjonskanal. Å appellere til følelsene og tankene så vel som det rent visuelle skaper rom for fortolkning, refleksjon, diskusjon og ettertanke. Dette gir en dybde til smykkene utover det rent visuelle, som om smykkene har sin egen sjel og eksistens.

TOVE MOSS tilbyr håndlagde smykker med personlighet og mening, gjennom unikt, tidløst og elegant design for dem som søker noe utenom det ordinære. Inspirasjonen hentes fra naturen, mennesker, kunst, det spirituelle og arkitektur. Hun kombinerer det rene, enkle, naturlige og elegante fra skandinavisk design og dekorative detaljer og lekent design fra Italia.

Smykker av Tove er utstilt på Logbua.

 

hjememside10 rett foto.jpg

KONSEPT KUNST

Den mangfoldige bakgrunnen og erfaringen til billedkunstneren gir et interessant utgangspunkt, i det hun på sin særegne måte skaper kunst som en rød tråd gjennom fagfeltene hennes.

DSCF9752.JPG

KUNSTUTSTILLING

Kunstutstilling på Tou Scene i Stavanger, hvor Tove kombinerer skulptur, lydperformance og interaktiv kunst.

 

_DSC0298.jpg

UT I NATUREN

Åna - Sira byr på en vill, vakker og variert natur for dem som liker fotturer i fjellet og nærhet til sjøen. Lørdagen blir det gruppetur hvor man opplever frodig skog, bratte fjell, panoramautsikt fra Brufjell til Foksteinan i nord til Kirkhamn og Listalandet i sør, en nydelig rullesteinstrand og de kjente Brufjellhålene helt i havgapet. Man kan velge å ende turen på stranden i Sandvika, eller for de som er mer eventyrlystne kan turen gå videre til Brufjellhålene. Det er satt inn stålbøyler til å klatre i på det bratteste stykket (en kort via ferrata uten sikring) før man kommer ned til hålene. Brufjellhåelene er antakeligvis gravd ut av havet og rullestein før fjellet steg etter siste istid. Et svært sjeldent naturfenomen!

Turen krever godt fottøy, varme og vanntette klær.

 

OPPHOLDET

Du ankommer LOGBUA som er en perle av et hus på sjøen, hvor den ville og vakre naturen kommer tett innpå. Inne møtes du av en lun atmosfære med fyr i peisen, levende lys og innslag av kunst, spennende design og arkitektur. Logbua skal være et hus for inspirasjon.

47574986_287664591884998_557682180327735296_n.jpg